Świąteczna celebracja na Kaszubach
Spotkaj się ze swoim zespołem przy świątecznym stole, w przepięknej scenerii wśród kaszubskich lasów. To idealna okazja do rocznego podsumowania wspólnej pracy, podzielenia się opłatkiem oraz smakowania tradycyjnych potraw wigilijnych w wykonaniu naszego Szefa Kuchni, Mariusza Wolskiego - finalistę Mistrzostw Polski w Dziczyźnie.
Grudzień to czas, w którym spędzamy chwile w gronie współpracowników, aby podsumować ostatni rok pracy i odwdzięczyć się zespołowi za włożony w nią trud. To czas podzielenia się opłatkiem, spotkania przy stole wigilijnych potraw i wymiany świątecznych upominków.
Zadbamy o rozgrzany ogień w kominku, świąteczną aurę oraz nastrojową muzykę podczas firmowej wigilii w Kozim Grodzie.
Chcesz podarować wyjątkowy prezent dla członków zespołu lub klientów z okazji świąt?
Specjalnie na tą okazję przygotowaliśmy autorską SMAKOŁACZKĘ, czyli świąteczne pudełko wypełnione smakołykami manufaktury Koziego Grodu.
Znajdziecie w niej:
Zamów już dziś!